Happy Thanksgiving!

November 27, 2014 § Leave a comment

Thanksgiving

May the seeds of goodness planted by you and your loved ones bear sweet fruits in this season of Thanksgiving. -Mr. Simon

Quotes of the Day – Thanksgiving

November 24, 2014 § Leave a comment

“Not what we say about our blessings, but how we use them, is the true measure of our thanksgiving.” -W.T. Purkiser

“Thanksgiving Day comes, by statute, once a year; to the honest man it comes as frequently as the heart of gratitude will allow.” -Edward Martin

“If a fellow isn’t thankful for what he’s got, he isn’t likely to be thankful for what he’s going to get.” -Frank Clark

“It is delightfully easy to thank God for the grace we ourselves have received, but it requires great grace to thank God for the grace given to others.” -James Smith

Fun Thanksgiving Riddles

November 21, 2014 § Leave a comment

Enjoy.

1) Where can one find the world’s biggest turkey?
Answer: The Republic of Turkey

2) What do people do on Thanksgiving Day?
Answer: Giving thanks

3) How many Indians were present at the pilgrims’ Thanksgiving feast?
Answer: Zero, Native Americans and not Indians (who live in India) were present.

4) “What did the turkeys sing on Thanksgiving Day?”
Answer: God save the kin.

5) Where is the luckiest turkey on Thanksgiving Day?
Answer: At the White House

6) Is it true that football games are played on Thanksgiving?
Answer: Yes and No. Football means soccer in most places around the world

7) The longest corporate sponsor of the Macy’s Thanksgiving Parade is ________.
Answer: Macy

8) “Why did the police arrest the turkey?”
Answer: They suspected it of fowl play.

A Thanksgiving Poem to Teachers

November 20, 2014 § Leave a comment

I am thankful for
The aroma of fresh paper,
The pen’s superb utility
And the schoolyard’s pleasing scenery.

I am thankful for
The knowledge I have gained,
The skills I have mastered
And the positive attitude I have acquired.

I am thankful for
My teachers’ excellent teaching,
Endless patience
And unrivaled dedication.

To all teachers past, present and future: You will be remembered on this Thanksgiving Day and beyond.

Bizarre Japan – Homemade Chocolates

November 19, 2014 § Leave a comment

Valentine’s Day is the day on which lovers everywhere express their love to each other. One of the ways the man in the relationship can express his love for the woman of his life is to give her candy and flowers as tokens of his love. This day is observed in most Western countries. The Japanese also celebrate Valentine’s Day, but not without an interesting twist. It is the woman who is supposed to give her man gifts (mostly chocolates) and not the other way around.

Japanese men almost always prefer Valentine chocolates from stores over homemade chocolates or cookies. This is due to their fear of “contamination”. There have been many instances of overzealous girls inserting their saliva or blood into their homemade Valentine chocolates. Men find this form of witchcraft or extreme obsession rather disgusting. How did they find out? Some girls downright confess to this (right after their men eat the chocolates of course).

Next -> Senior Recreation

Quotes of the Day – Wisdom

November 17, 2014 § Leave a comment

“The ability to listen well is as just powerful as the ability to talk well. Each is ineffectual without the other.”

“When we see persons of worth, we should think of equaling them. When we see persons of a contrary character, we should turn inwards and examine ourselves.”

“Do difficult things while they are easy and do great things while they are small. A journey of a thousand miles must begin with a single step.”

“You hear and you will forget; you see and you will remember; you do and you will understand.”

-Proverbs

Hustle Politics

November 14, 2014 § Leave a comment

I support the formation of a politician fight club. This is one thing the taxpayers won’t mind paying for.

Video Credits: oneshot112

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 71 other followers